O Projektu

O Projektu.

Dobro došli u Aveniju, doživite u potpunosti Sarajevski šarm kroz savršen sklad izuzetne lokacije i vrhunske arhitekture. Objekat projektovan da zadovolji najviše standarde kvaliteta, elegancije i komfora. Isti je i u potpunosti energetski nezavisan, a sve sa ciljem potpunog dožvljaja slobode budućih vlasnika.

Ovu jedinstvenu stambeno-poslovnu zgradu čini 13 etaža, te svojom arhitektonskom strukturom pruža novu generaciju poslovnih i životnih iskustava koja podržavaju savremen, jednostavan i udoban životni stil, kao i brigu o zadovoljstvu svojih stanara.

Avenija je krunisana najluksuznijim i raskošno opremljenim penthouse apartmanima koji odišu snažnim utiskom prostranstva i vanvremenske elegancije.

U cilju zadovoljenja potreba saobraćaja u mirovanju, predviđena je izgradnja garaže sa tri podzemne etaže.

Urbanistički plan i arhitektonsko rješenje Avenije omogućava visok kvalitet stanovanja. Saobraćajni pristup obezbjeđen je ulicama Džemala Bijedića i Srđana Aleksica, dok izutetna lokacija ogleda se kroz blizinu mnogobrojnih obrazovnih institucija, sportsko-rekreativnih parkova i centara, tržnog centra, ugostiteljskih objekata i mnogih drugih sadržaja i djelatnosti neophodnih za život savremenog čovjeka.